ELJÖTT AZ IDEJE
HOGY MÁSKÉPP GONDOLJ A KÖLTÖZÉSEDRE

KÖLTÖZTETÉS

Nem tudok olyan ügyfeleket felsorolni, akik ne akarnának tovább ajánlani bennünket.

A Te költözéseddel kapcsolatban is meg tudom ígérni, hogy annyira meg leszel elégedve a munkánkkal, hogy alig várod majd, hogy tovább ajánlj bennünket ismerőseidnek.

És ez messze nem minden. Nálunk minden átgondolt, megtervezett és olajozottan működik. Egyszerűen profin.

Mindent megteszünk azért, hogy tökéletesen kiszolgáljunk. Éppen ezért már az első lépéstől az utolsóig, minden Rólad szól.

Nálunk nem kell telefonálnod, hogy ráérünk-e a költözésedre. Megosztjuk Veled a naptárunkat, amiben szabadon foglalhatsz magadnak időpontot. Bármikor. Akár éjszaka is. Amikor ráérsz. 

Persze ha kérdésed van vagy szívesen beszélnél velünk, mielőtt megrendeled Tőlünk a költözésed, akkor állunk rendelkezésedre telefonon vagy akár Messengeren is.

A költözés is pontosan olyan simán fog menni, mint amennyire egyszerű volt az időpontfoglalás.

Kollégáink izmosak, gyakorlottak, de ami még ennél is fontosabb, hogy mindnyájan maximálisan elkötelezettek egy olyan magas színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett, aminek már a felénél is csak annyit tudnál mondani: "WOW!"

Ha velünk költözöl, készülj fel erre a WOW! élményre. 

Költözz velünk és készülj fel a WOW! élményre.
Költözz velünk és készülj fel a WOW! élményre.
  • A sofőrünk jól vezet és a tenyerében van a város, az autó pedig kifogástalan műszaki állapotban van. Már ez garantálja számodra, hogy a megbeszélt időpontban fogunk érkezni. De még ott van a legfontosabb tényező is: "Utálunk késni."
  • A költöztetőink tényleg profik és tényleg izmosak. A hobbijuk is az emelgetés, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem csak a legnehezebb dobozod, hanem a zongorád vagy a billiárd asztalod sem fog megkottyanni nekik. Ráadásul szeretik a munkájukat, így garantált a jó hangulat.
  • Mindenben segítünk, csak kérned kell. A bútorok szét- és összeszereléséhez, falfúráshoz profi szerszámaink és gépeink vannak, csomagoláshoz pedig minőségi csomagolóanyagokat tudunk biztosítani. Sőt, akár a lakás összes ingóságát becsomagoljuk.

Ha azt hiszed, hogy itt vége, akkor tévedsz. Mert a kényelmed és az elégedettséged számunkra mindennél fontosabb.

A költöztetést követően a szolgáltatásunk ellenértékét fizetheted egyszerűen, kényelmesen bankkártyával, ugyanis a teherautó bankkártyás terminállal van felszerelve.

De még itt sem engedjük el a kezed, hiába végeztünk a költöztetéssel.

Biztosak vagyunk benne, hogy meg leszel elégedve a munkánkkal. Abban is biztosak vagyunk, hogy tovább fogsz minket ajánlani az ismerőseidnek.

Mi pedig nem leszünk hálátlanok. Minden olyan Ügyfelünk után, aki a megrendelése során Rád hivatkozik 1 000 Ft kedvezményt adunk Neked a következő megrendelésed végösszegéből. Ezt annyira komolyan vesszük, hogy van olyan Ügyfelünk, akinek már van nálunk a "fiókba" egy ingyen fuvar.

Használd a naptárat arra, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb időpontot vagy csak egyszerűen nézz rá, mielőtt telefonon vagy Messengeren keresztül egyeztetsz velünk.

Kérj árajánlatot a költözésedre és a lehető legrövidebb időn (legfeljebb 24 órán) belül megkeresünk ajánlatunkkal. 

Az adataidat bizalmasan kezeljük és a megrendeléssel vagy az észrevételeddel kapcsolatos kapcsolatfelvételeken kívül semmi másra nem használjuk fel.